Інтерв’ю Олексія Зіневича про підсумки 2019 року та плани на майбутнє

Громадський діяч та засновник Інформаційної агенції “Погляд” Олексій Зіневич в програмі “Актуальне інтерв’ю” розгорнуто підвів підсумки 2019-року а також привітав всіх телеглядачів та читачів з Новим Роком, побажавши позитивних змін і зміцнення політичної свідомості.

Минулий рік видався для Приірпіння, області та країни дуже насиченим на соціально-політичні події. Своє бачення щодо важливості цих подій, а також щодо розвитку регіону Олексій Зіневич розповів ведучій Світлані Гуренко. Крім того, прозвучали також і плани щодо розвитку Інформаційної агенції “Погляд”.

За словами Олексія Зіневича, безумовно, найважливішими подіями 2019 року було оновлення владної верхівки – президентські та парламентські вибори. Незважаючи на те, що процес децентралізації затягнувся, оновлення влади чекає і на об’єднані громади на чергових виборах восени 2020-го року.

Зіневич стверджує, що згідно опитувань та власних спостережень, за останній рік відбувся розвиток громадянського суспільства: люди стали більше цікавитись політичною ситуацією в країні та в своїх населених пунктах, а також все частіше намагаються вплинути на владу та формувати свої вимоги до неї.

Читайте ще:   В ДАБІ розпочались кадрові чистки: ключові фігуранти причетні до незаконної забудови Ірпеня

Також засновник Інформаційної агенції “Погляд” поділився планами щодо розвитку телеканалу на майбутнє. Він зазначив, що на “Погляд” чекають технологічні оновлення, переїзд в нову студію та розширення штату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *