Інтерв’ю Олексія Зіневича про підсумки 2019 року та плани на майбутнє

Громадський діяч та засновник Інформаційної агенції “Погляд” Олексій Зіневич в програмі “Актуальне інтерв’ю” розгорнуто підвів підсумки 2019-року а також привітав всіх телеглядачів та читачів з Новим Роком, побажавши позитивних змін і зміцнення політичної свідомості.

Минулий рік видався для Приірпіння, області та країни дуже насиченим на соціально-політичні події. Своє бачення щодо важливості цих подій, а також щодо розвитку регіону Олексій Зіневич розповів ведучій Світлані Гуренко. Крім того, прозвучали також і плани щодо розвитку Інформаційної агенції “Погляд”.

За словами Олексія Зіневича, безумовно, найважливішими подіями 2019 року було оновлення владної верхівки – президентські та парламентські вибори. Незважаючи на те, що процес децентралізації затягнувся, оновлення влади чекає і на об’єднані громади на чергових виборах восени 2020-го року.

Зіневич стверджує, що згідно опитувань та власних спостережень, за останній рік відбувся розвиток громадянського суспільства: люди стали більше цікавитись політичною ситуацією в країні та в своїх населених пунктах, а також все частіше намагаються вплинути на владу та формувати свої вимоги до неї.

Читайте ще:   Експерти шукають раціональні шляхи розв’язання проблеми хаотичної забудови передмістя столиці

Також засновник Інформаційної агенції “Погляд” поділився планами щодо розвитку телеканалу на майбутнє. Він зазначив, що на “Погляд” чекають технологічні оновлення, переїзд в нову студію та розширення штату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *