Чому МВС прикриває беззаконня у Приірпінні?

30 серпня 2018 р. в ІА «Уніан» відбулася прес-конференція з метою привернути увагу широкого загалу до беззаконня, яке відбувається у Приірпінні через бездіяльность ГУ Нацполіції в Київській області.

Прес-конференція в УНІАН з приводу бездіяльності ГУ Нацполіції в Київській області

Актуальність прес-конференції в тому , що вже за півроку завершується реформа правоохоронної системи, а беззаконня у Ірпені — яскрава ілюстрація реальної ситуації. Зокрема, як вважають організатори заходу, це:

  • незаконна вирубка зелених насаджень та забудова земель Центральний кінологічний навчально-племінний центр МВС України ;
  • незаконна забудова земельної ділянки за адресою вул. 8-го Березня, 23, яка перебуває у постійному користуванні Управління поліції охорони в Київській області;
  • незаконна забудова заплавних земель річки Ірпінь;
  • незаконна вирубка дерев біля ЖК «Чешський двір» вздовж вул. Свято-Покровська у смт. Гостомель.

Як зазначив наприкінці прес-конференції юрист Сергій Гапон: «Проблеми Приірпіння характерні для багатьох міст України. Незважаючи на низку порушень Закону України в цьому регіоні, поліція не реагує належним чином. Своєю бездіяльністю Головне управління Національної поліції в Київській області України фактично потурає злочинцям, які цинічно і зухвало ігнорують закони України та нехтують інтересами суспільства».

Читайте ще:   «Батьківські збори» креативний флешмоб 22 вересня в Ірпені на центральній площі

Спікер підкреслив, що громадськість вимагає відреагувати на офіційне звернення щодо незадовільної роботи поліції і повернути ситуацію в Приірпінні в правове поле, інакше активісти змушені будуть збільшувати масштаб пікетів та соціальних акцій.

Опубліковано в категорії: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *