Про підтримку мітингуючих проти забудови заплави та звернення до інвесторів “Синергії Сіті”

Громадський діяч Олексій Зіневич, а також багато мешканців міста та активістів висловили свою підтримку Лаврентію Кухалейшвілі, який заблокував в’їзд на територію будівництва ЖК “Синергія Сіті”.

ЖК “Синергія Сіті” зводиться на заплаві річки Ірпінь компанією міцевого депутата від “Нових облич” Ігоря Оверка та за сприяння колишнього мера міста Володимира Карплюка. Будівництво є незаконним, досі триває кілька судових процесів, зокрема з визнання оновленого Генплану міста, який самовільно розширив межі міста, недійсним.

Але окрім проблем з законом, будівництво ЖК “Синергія Сіті” на заплаві несе багато інших загроз місту, від екологічних до соціальних. Переліком таких загроз поділилась напередодні місцева громадська організація “Зелений Ірпінь”.

Олексій Зіневич згодом звернувся до інвесторів “Синергії Сіті” щодо шахрайських дій забудовника. Відомо, що правозахисники вже давно рекомендують людям не вкладати кошти в даний об’єкт, а якщо це сталось, негайно повертати інвестиції через офіційні звернення або суди.

Я хотів би звернутись до інвесторів Синергія Сіті.
Ви вже ошукані інвестори, бо вклали кошти у фінансову піраміду та повірили шахраям.

Нагадаю, на заплаві річки Ірпінь без жодного дозвільного документа будівництво розпочалось у 2018 році під виглядом Школи.
А школою виявились картинки з Інтернету, ми робили про це матеріал:

https://bit.ly/2HIYsXv

Читайте ще:   Олексій Зіневич: «Важливо, щоб жителі були свідомими громадянами свого міста»

Саме задля цієї забудови без жодного належного погодження, ганебно був прийнятий генеральний план, який одразу прокуратура оскаржила у суді.

https://bit.ly/2v87tXjhttps://bit.ly/38O7Epz

Земельні ділянки заплави знаходяться за межами міста, відносяться до меліорованих земель, а ґрунти є особливо цінними, крім того це зона підтоплення та розливу річки, тому забудова там категорично заборонена, про це багато разів писали.

https://bit.ly/3bQKuAC

Крім того варто зазначити, що будівництво на заплаві визнано незаконним державною архітектурно-будівельною інспекцією, і видано припис на зупинку будівництва:

https://bit.ly/37IUZmk

Ба більше, начальник ДАБІ області публічно заявив, що незаконний Синергія сіті не буде здано в експлуатацію:

https://bit.ly/2Pg4fb9

Я хочу зауважити, що будівництво оформлено на підставну особу Юрія Мураша, який ще рік тому працював клерком у відділі освіти на Тернопільщині, одне питання для чого?
Відповідь одна, для того щоб обманути інвесторів.

https://bit.ly/38QbUVx

Чому гроші з інвесторів беруть готівкою по сумнівних договорах спільної діяльності, для чого?
Відповідь одна, для того щоб обманути інвесторів
.

Для чого прикривають оборудку фірмою Синергія, яка має ознаки фіктивності та на якій працює 2 людини?
Відповідь одна, для того щоб обманути інвесторів.

https://bit.ly/2HIUuxU

Читайте ще:   Екологічна катастрофа під Києвом. До чого тут вибори?

Активісти проаналізували аферу Вишнякова, у яку втрапило 1500 сімей, яку публічно рекламував Карплюк, так ось, Синергія сіті один в один така точно афера, аналізуйте самі.

P.S. Інвесторам раджу не слухати байки та негайно забирати кошти, якщо Оверко не віддаватиме, звертайтесь, надамо юридичну та медійну допомогу він все віддасть.

Нет описания фото.
Текст та фото – з допису Олексія Зіневича в мережі facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *