Активісти Приірпіння та місцеві депутати сіли повернутися до питань бездіяльності прокуратури

Будівельні афери і махінації, знищення екосистеми шляхом нелегальної вирубки лісів. Про все це активісти Приірпіння вкотре змушені говорити. Адже багаторазові звернення до правоохоронці не дають жодних результатів. Ба більше, на активістів скоюють численні напади.

Однак, попри усі докази правопорушень, в обласній прокуратурі нуль реакції, кажуть активісти. Місцеві мешканці розлючені –Ірпінь перетворили на добре розрекламоване соціальне звалище. Місцеві мешканці переконують, нелегальні забудовники позбавили місто води, світла та навіть екології. Та й самі депутати підтверджують, зелені зони, якими ще десятиліття тому славився Ірпінь, тепер перетворилися на суцільну забудову.

Тотальне беззаконня не дає спокою навіть на кладовищі – це такий новий ірпінський тренд – виводити державні гроші через мерців, запевняє Святослав Куценко. Відома на усю Ірпінь заплава річки, де нещодавно було винесене рішення про заборону будівництва,через кілька місяців все одно розрослася хмарочосами.

Від бездіяльності прокуратури, люди в розпач не впадають – мовляв, заради своєї мети готові й самостійно організуватися, аби тільки покінчити із безладом у місті. А от запрошені на круглий стіл представники прокуратури так і не з’явилися.

Читайте ще:   В Бучі планується забудова гектарів зеленої зони: громада проти!
Опубліковано в категорії: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *