В Бучі планується забудова гектарів зеленої зони: громада проти!

Сьогодні, 28 листопада, в Бучанській міській раді відбудеться сесія, на якій вирішуватиметься питання забудови ділянки зеленої зони – території табору “Променистий”, загальною площею в 5,5 га. Проти такої перспективи виступають мешканці Бучі та громадські активісти, серед яких Олексій Зіневич. Він зазначив, що в умовах тотальної неконтрольованої забудови, в тому числі сусіднього Ірпеня, потрібно захищати зелені зони від дерибану чиновників.

Завтра у Бучі відбудеться сесія міської ради, на якій депутатам запропонують узаконити дерибан зеленої зони, що знаходиться у користуванні національної поліції за схемою аналогічною до тієї, що використана для крадіжки землі ДСО в Ірпені. Нагадаю, не дивлячись на бойню з місцевими жителями Дмитро Ценов та його “старші товариші” роздерибанили 1 Га землі і віддали під багатоповерхівки.

Вже завтра зацікавлені особи намагаються віддати під багатоквартирну забудову 5,5 гектарів біля центрального бучанського парку.

Я хочу попередити депутатів про персональну відповідальність за це рішення. Шановні депутати, Вам варто багато разів подумати перш ніж віддавати під сокиру цей мальовничий шмат Бучі.
У разі, якщо таке рішення буде прийнято мої юристи оскаржуватимуть його у суді, а шанси теперішніх депутатів пройти у наступну раду прямуватимуть до нуля, пильну постійну увагу ЗМІ та ГО я гарантую.

У разі прийняття такого рішення Бучанського Голову прошу його ветувати.

P.S. Багато років тому я переїхав зі змученого забудовами Ірпеня у мальовничу Бучу, я докладу максимум зусиль щоб наші діти бачили її такою ж зеленою як зараз.

Читайте ще:   Компанія Бест передала Ірпінській міській лікарні два нових авто для підвозу медиків
Нет описания фото.

Фейсбук-сторінка Олексія Зіневича

Опубліковано в категорії: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *